Vouchers om huizen te verduurzamen liggen klaar
Foto: Hanneke Marcelis

Vouchers om huizen te verduurzamen liggen klaar

GOES - Er liggen bijna 40.000 vouchers klaar voor het verduurzamen van woningen. 


De vouchers, die negentig euro waard zijn, worden uitgegeven in het kader van de Regeling Reductie Energie (RRE). Ze kunnen worden gebruikt voor acht verschillende trajecten. 

Uitstoot

De RRE is een landelijke regeling, die is gericht op de reductie van CO2-uitstoot van particuliere woningen. Zeeland heeft het verder zelf vorm mogen geven. 

De overheden werken samen met partners uit het Zeeuws Energieakkoord. Van de acht trajecten zijn er twee gericht op eigenaren van monumenten en eentje op mensen die in een appartement wonen. 

Bespaarbox

Ook zijn er algemene trajecten zoals een warmtescan, een energieverbruiksmanager, onafhankelijk energieadvies, een CV-optimalisatie en een bespaarbox met energiebesparende maatregelen. Mensen kunnen een voucher aanvragen via www.duurzaambouwloket.nl/zeeland-rre

Per adres is er één beschikbaar. Als op één van de trajecten het maximum aantal is bereikt, kun je deze niet meer kiezen. De RRE loopt tot 31 maart volgend jaar. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Uitvoerder

Nieuwdorp

Medewerkers huishoudelijke dienst

Kamperland

Operators

Kruiningen en Bergen op Zoom

meerdere vacatures

Kruiningen

Allround onderhoudsmedewerker

Woensdrecht