Opnieuw speelgoedactie bij boerderijwinkel Buijsrogge

Foto: Coby Weijers

Opnieuw speelgoedactie bij boerderijwinkel Buijsrogge

GOES - Boerderijwinkel Buijsrogge zamelt ook dit jaar speelgoed in voor de Speelgoedbank Zeeland. Op woensdag 21 oktober is iedereen welkom.


Het is de derde keer. Vorig jaar gingen er meerdere grote kratten met speelgoed naar het goede doel, die het uitdeelt aan kinderen in armoede. “Juist nu is het belangrijk dat we zo’n actie organiseren, hoe lastig het ook is. Steeds meer gezinnen komen in de problemen. De kinderen mogen niet de dupe zijn”, zegt Elske Robbeson. 

Reserveren

Om alles veilig te laten verlopen, vraagt ze of mensen die speelgoed willen brengen een tijdslot reserveren via https://boerderijwinkelbuijsrogge.nl

De winkel aan de ‘s-Gravenpolderseweg in Goes is open tussen 9.00 uur en 17.30 uur. “Ook binnen doen we alles volgens de regels. Mensen kunnen een wegwerpmasker kopen voor een euro. Dat gaat natuurlijk naar de speelgoedbank. We hopen dat we weer veel ophalen.”

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Horecatoppers

Kamperland

Uitvoerder

Nieuwdorp

Hoofd technische dienst

Kruiningen

heftruckchauffeur

Kruiningen

Medewerker

Middelburg