Welkomsttasjes voor nieuwe inwoners Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge
Dorpsvereniging Wolphaartsdijk
Dorpsvereniging Wolphaartsdijk (Foto: Dorpsvereniging Wolphaartsdijk)

Welkomsttasjes voor nieuwe inwoners Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge

WOLPHAARTSDIJK - Voor nieuwe inwoners van Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge ligt een welkomsttasje met informatie klaar.


Het is in het kader van het project ‘Welkom in de buurt’ van SMWO. Nieuwkomers vinden daarin het dorpsplan 2015-2025, een informatieboekje van de ondernemersvereniging en dorpsvereniging. 

Deelauto

Daarnaast zit er nog informatie in over de basisscholen Het Samenspel en Johannes Calvijn, de voetbalvereniging, kerken, brandweer, de deelauto, de vrijwilligerscentrale, oudereninloop Even d’r Uut, duofiets, natuurorganisaties en het Digitaalcafé. Het zit in een tasje waarop Korenmolen de Hoop, de Nicolauskerk, de Griffioen en de Ring van Oud-Sabbinge staan. 

Buurtbonus

De gemeente Goes heeft het deels gefinancierd met een buurtbonus. De tasjes zijn bedoeld voor mensen die vanaf 1 januari in Wolphaartsdijk of Oud-Sabbinge zijn komen wonen. 

Zij kunnen er eentje aanvragen via secretariaat@wolphaartsdijk.com of 0113-581011. De bestuursleden bezorgen de tasjes aan huis.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>