Afbeelding
Foto: Politie.nl

Minderjarige jongeren krijgen bekeuring voor klimmen op dak van sporthal ‘s-Heerenhoek

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

‘s-HEERENHOEK - Twee minderjarige jongeren zijn in de nacht van zaterdag op zondag op het dak van de sporthal in ‘s-Heerenhoek geklommen. Zij kregen een proces-verbaal voor baldadigheid. 

Om 02.45 uur meldde een getuige dat er jongens op het dak van de sporthal in de Pastoor Fronhoffstraat klommen. Het signalement van de jongens werd doorgegeven en meerdere agenten gingen in de buurt opzoek. Door hen werd geconstateerd dat de regenpijp van de sporthal vernield was. Of er nog meer schade is aangericht zal in de loop van vandaag bekeken worden. 

De getuige meldde dat de jongens zich ondertussen verstopt hadden in de bosjes. Een hondengeleider werd ter assistentie opgeroepen. Toen gewaarschuwd werd dat de hond ingezet zou worden en de politiehond in de bosjes ging zoeken vloog één van de jongens uit de bosjes. Hij rende recht in de armen van één van de agenten. De andere jongen werd liggend in de bosjes aangetroffen. 

De twee 17-jarige jongens uit ‘s-Heerenhoek kregen een bekeuring voor baldadigheid. De ouders van beide jongens zijn in kennis gesteld. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief