Hoornbeeck College is opnieuw beste roc van Nederland
<p>Studenten van het Hoornbeeck College werken aan een social sofa.&nbsp;</p>

Studenten van het Hoornbeeck College werken aan een social sofa. 

(Foto: Bennie Krajenbrink)

Hoornbeeck College is opnieuw beste roc van Nederland

GOES - Het Hoornbeeck College, dat een vestiging heeft in Goes, is voor de twaalfde keer uitgeroepen tot het beste roc van Nederland. 


Dat blijkt uit een onderzoek van De Keuzegids. 

Ook in het coronajaar 2020 heeft de school aan de Van Dusseldorpstraat in Goes goed gescoord op het gebied van studenttevredenheid. Bovendien is het slagingspercentage van veel opleidingen hoog en is er sprake van weinig uitval. Veel studenten maken hun gekozen opleiding af of switchen binnen het Hoornbeeck College naar een andere opleiding. 

Niveau

Een aanbeveling die het Hoornbeeck College krijgt is dat ze studenten moet uitdagen om een opleiding te volgen die goed past bij hun niveau. “Dat we weer op de eerste plek eindigen is een groot compliment voor onze docenten en studenten. Het achterliggende jaar hebben alle collega’s zich ingezet om grote delen van ons onderwijs op afstand te laten plaatsvinden”, zegt voorzitter Willem de Potter van het college van bestuur in een reactie. 

Het Hoornbeeck College is een christelijk roc met vestiging in Amersfoort, Apeldoorn, Gouda, Kampen, Rotterdam en Goes. 

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/beveland&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;