Afbeelding
Foto: Politie.nl

Politie beëindigt illegaal feest in schuur in Ovezande

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

OVEZANDE - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een illegaal feest in een schuur in Ovezande beëindigd. Tegen de aangetroffen bezoekers en de organisatoren wordt proces-verbaal opgemaakt.

Agenten gingen rond 01.00 uur af op een melding over geluidsoverlast in een loods. De agenten hoorden muziek en zagen rondom de loods auto’s, campers en fietsen staan. Er waren vermoedelijk meer dan 30 personen binnen. Terwijl meerdere politie-eenheden nog onderweg waren, ging de muziek uit. Kennelijk was de komst van de politie bij de feestgangers doorgedrongen. 

Vervolgens zijn de agenten, waaronder enkele hondengeleiders, naar binnen gegaan. Daar werd een party tent aangetroffen. Diverse bezoekers hadden zich verstopt. Uiteindelijk werden er zestien aanwezigen gelokaliseerd en bekeurd voor onvoldoende afstand houden van elkaar. 

Tegen de organisatie van het feest, moeder en haar zoon, wordt proces-verbaal opgemaakt vanwege het illegaal organiseren van een evenement. De bevindingen worden op papier gezet ten behoeve van een bestuurlijke rapportage.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief