Sabewa Zeeland doet belastingaanslagen op de bus
Foto:

Sabewa Zeeland doet belastingaanslagen op de bus

GOES - De belastingaanslagen van Sabewa Zeeland vallen tussen 22 en 26 februari op de deurmat bij inwoners van de gemeenten Borsele, Hulst, Goes, Kapelle, Reimerswaal, Sluis, Terneuzen en Tholen. 


De waterschapsbelastingen staan ook op deze aanslag. Eind maart krijgen de inwoners van de  gemeenten Middelburg, Noord-Beveland, Schouwen-Duiveland, Veere en Vlissingen de waterschapsbelastingen. Deze gemeenten versturen hun lokale belastingen apart. 

Formulier

Mensen bij wie de aanslag niet klopt of die het er niet mee eens zijn, kunnen dat via een formulier op de website laten weten of bellen tussen 9.00 uur en 13.00 uur naar 088-9995800. 

Inwoners met vragen over de woz-waarde van hun woning kunnen hun vraag sturen naar taxateurs@sabewazeeland.nl

Het taxatieverslag is te downloaden via www.sabewazeeland.nl. Bezwaar maken kan via dezelfde website, net als een kwijtschelding regelen. 

Ondernemers

Ondernemers uit de sectoren horeca, sport en cultuur ontvangen eind februari nog geen aanslag van Sabewa Zeeland in verband met het coronavirus. De aanslag volgt later, uiterlijk op 1 juli. 

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>