Fitland helpt ook niet leden gratis met de strijd tegen coronakilo’s

Fitland helpt ook niet leden gratis met de strijd tegen coronakilo’s

GOES - Bij de sportcentra van Fitland kunnen vanaf dit weekend (27 februari) ook niet leden terecht om snel, gezond en efficiënt van de coronakilo’s af te komen. Onder de naam “Rondje Fitland” wordt er komend weekend een gratis workout aangeboden waarbij in koppels middels diverse materialen gewerkt kan worden aan de conditie. Dit alles buiten, met een deskundige instructeur en uiteraard met in achtneming van alle coronamaatregelen.


“Veel sporters kunnen nu niet terecht bij hun eigen sportvereniging maar willen wel werken aan hun conditie,” vertelt Demy Kole van Fitland. “Thuis en op eigen motivatie lukt dat niet iedereen. Daarom hebben we nu een gratis workout opgezet waarvoor ook niet leden zich in kunnen schrijven. Hiermee willen we bijdragen aan een verbetering van de conditie en het bestrijden van de coronakilo’s. Daarnaast is het bewezen dat mensen die sporten een betere weerstand hebben en zich beter voelen. En dat is in deze tijd erg belangrijk.”

Demy Kole is dan ook enorm teleurgesteld in de overheid dat sportcentra nog niet open mogen voor binnensport. “Aan alle eisen voor veiligheid kunnen we voldoen, dat doen we overigens al sinds maart vorig jaar.” Hij noemt onder andere de abonnementssystemen, checken op gezondheidsklachten en reserveren voor men komt sporten. “In onze sportcentra hebben we luchtbehandelingssystemen die meerdere keren per uur de volledige binnenlucht vervangen. Wij hebben alles gepareerd en geregeld om veilig open te kunnen.”

Inschrijven voor het gratis Rondje Fitland? Schrijf dan nu in via: https://fitland.nl/rondje-fitland  

Want meer bewegen is minder zorg(en)!

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief