Ruilwinkel Goes.
Ruilwinkel Goes. Foto: Nel Bouterse

Ruilwinkel Goes weer open op afspraak

Sport en vereniging

GOES - Vanaf maandag 29 maart kunnen deelnemers van de ruilwinkel in Goes eindelijk weer hun hart ophalen in de ruilwinkel. De ruilwinkel gaat eindelijk na maanden gesloten te zijn geweest weer open op afspraak.

Deelnemers van de ruilwinkel kunnen telefonisch een afspraak maken via 0113-212653 op maandag, dinsdag en woensdag van 10.00 tot 11.30 uur. Er kan ook worden gemaild naar ruilwinkelgoes@smwo.nl. Wanneer men belt of mailt dan krijgt men een afspraak voor de dag erna of later in de loop van de week. Er kan dus géén afspraak voor dezelfde dag worden ingepland in verband met de COVID regels.

Afspraken

Wanneer men ingepland staat dient men op tijd maar niet te vroeg aanwezig te zijn en heeft degene een half uur de tijd om spulletjes in te leveren en te shoppen. Om die reden gelden nog steeds de afspraken van één grote doos of big shopper per klant. Men mag eens per week langs komen en één persoon per gezin komt alléén op de afgesproken tijd. Bij een bezoek aan de ruilwinkel draagt men een mondkapje.

Omdat inmiddels de lente begonnen is neemt men geen winterkleding en andere winterse spulletjes meer aan zoals schaatsen en sleeën.

Weer aan de slag

De ruilwinkel is blij dat de medewerkers weer aan de slag kunnen en er weer bezoekers langs mogen komen. Helaas mag er nog geen bakje koffie worden geschonken maar hopelijk kan dat weer in de toekomst.

Op de Facebook pagina Ruilwinkel Goes en de website www.ruilwinkelgoes.nl staan alle recente ontwikkelingen te lezen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief