kinderen van groep 1-2 doet de kaarten op de bus
kinderen van groep 1-2 doet de kaarten op de bus Foto: Marlinde Kamerling

Kinderen van kindcentrum De Linge verrassen opa’s en oma’s over de hele wereld

Sport en vereniging

GOES - Afgelopen vrijdag 19 maart was het Nationale Pannenkoekdag, de dag waarop kinderen ouderen in het zonnetje zetten. 

Omdat samen pannenkoeken eten nu helaas niet mag, en heel veel kinderen nu ook niet op bezoek kunnen bij hun opa en oma, hebben de kinderen van De Linge de opa’s en oma’s op een andere manier verrast. Van alle opa’s en oma’s zijn de adressen verzameld. Het bleken er bijna 300 te zijn. Alle kinderen van het kindcentrum, van baby tot groep 8, hebben mooie kaarten gemaakt en (met hulp) geschreven. Wat werkt er hard gewerkt om dat zo mooi mogelijk te doen!

Nog dezelfde dag zijn alle kaarten door de kinderen naar de brievenbus gebracht. Heel veel opa’s en oma’s wonen dichtbij in Zeeland, maar er waren ook adressen in Syrië, Australië, Libanon, Duitsland, Luxemburg, Eritrea, Polen en Roemenië. Wat een eind weg! Voor deze opa’s en oma’s is het helemaal een grote verrassing.

Ook hebben de kinderen nog kaarten gemaakt voor het Cederhof. Wat zullen alle opa’s en oma’s blij zijn met de kaarten waar zoveel liefde in is gestopt.

Verrassing

Voor de kinderen was er ook nog een verrassing: ze mochten zelf een pannenkoek bakken in de schoolkeuken en die opeten.

Mmmmm, dat was lekker.

Volgend jaar hopen we weer met alle kinderen en opa’s en oma’s en de ouderen van Cederhof samen pannenkoeken te eten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief