Boekentip: ‘Orakel’ van Thomas Olde Heuvelt

GOES - Elke week geeft een personeelslid van boekhandels Het Paard van Troje en De Koperen Tuin een leestip. Dit keer tipt Alex Timmermans 'Orakel' van Thomas Olde Heuvelt.

"Deze Nederlandse thriller-auteur ervaarde een hype met zijn debuut 'Hex' en volgde dat sterk op met 'Echo'", aldus Alex. Olde Heuvelts derde boek heet 'Orakel'.

Onveilig
"Wanneer twee tieners op weg naar school in dichte mist een schip aantreffen, kunnen ze hun nieuwsgierigheid niet bedwingen", vertelt Alex over het verhaal van 'Orakel'. "De tieners vragen zich niet af waarom het schip daar ligt, midden in een akker. Het valt hen ook niet op dat sleepsporen ontbreken, noch bedenken ze dat het schip daar de vorige avond echt nog niet lag."
"Aan de aanzwellende spanning valt ondanks de intrigerende personages en slimme humor niet te ontsnappen. Dat een boek je onveilig kan laten voelen in je eigen huiskamer is een hulde aan de auteur."[n]


 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>