<p>Jacqueline Lamper kan het lezen van &#39;Schaduwland&#39; aanbevelen.</p>

Jacqueline Lamper kan het lezen van 'Schaduwland' aanbevelen.

Boekentip: ‘Schaduwland’ van Robert Bryndza

GOES - Elke week geeft een personeelslid van boekhandels Het Paard van Troje en De Koperen Tuin een leestip. Dit keer beveelt Jacqueline Lamper ‘Schaduwland’ van Robert Bryndza aan.

“Mijn boekentip is dit keer weer een thriller, de nieuwste van Robert Bryndza”, vertelt Lamper. In ‘Schaduwland’ vinden criminologe Kate Marshall en haar zoon tijdens het duiken het lichaam van een tiener, verstrikt onder water. “Volgens de politie is het een tragisch ongeval, maar Kate is daar niet zo zeker van, want er klopt heel veel niet. Zo doen er vreemde verhalen de ronde over het stuwmeer Shadow Sands en zijn er al meer mysterieuze sterfgevallen en verdwijningen geweest. Robert Bryndza is één van mijn favorieten op dit moment. Zeker nu er zo verschrikkelijk veel mooie thrillers uitkomen, is dit een hele fijne. Bryndza houdt de vaart er lekker in. Schaduwland is een boek dat je maar moeilijk kunt wegleggen.”


 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/beveland&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;