Het verkeer wordt omgeleid via de Zeelandbrug.
Het verkeer wordt omgeleid via de Zeelandbrug. Foto: Bennie Krajenbrink

N57 weekeinde dicht bij Neeltje Jans

Door: Britta Janssen Algemeen

KAMPERLAND - De N57 is in beide richtingen afgesloten bij Neeltje Jans van vrijdagavond 16 tot maandagmorgen 19 april.

Rijkswaterstaat sluit in dat weekeinde twee nieuwe rotondes bij Burgh-Haamstede aan op de N57. Daarom is de weg dicht tussen de rotonde Steursweg (Burgh-Haamstede) en Neeltje Jans (Oosterscheldekering). De afsluiting geldt van vrijdag 16 april 21.00 uur tot maandag 19 april 5.00 uur. Doorgaand verkeer tussen Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland over de Oosterscheldekering is niet mogelijk. Vanaf rotonde De Banjaard (Kamperland) is Neeltje Jans bereikbaar. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd. Het verkeer wordt omgeleid via de Zeelandbrug (via de N59, N256 en N255 en vice versa). 

Ter voorbereiding op de aansluiting van de rotondes is sinds dinsdag de Daleboutsweg ten oosten van de N57 afgesloten. Vanaf maandag (12 april) 7.00 uur is ook de Daleboutsweg ten westen van de N57 afgesloten. Deze afsluitingen duren tot maandag 19 april 5.00 uur.

Bij ongunstig weer kan het werk worden uitgesteld. Hulpdiensten en het openbaar vervoer kunnen tijdens de afsluiting wel gebruik maken van de Oosterscheldekering. Meer informatie over het project is te vinden op
www.rws.nl/rotondeszeeland.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief