Esther Stui met haar nieuwe roman.
Esther Stui met haar nieuwe roman. Foto: Privébezit

Esther Stui uit Wissenkerke brengt nieuw boek uit

Door: Britta Janssen Algemeen

WISSENKERKE - Esther Stui uit Wissenkerke heeft een nieuw boek uitgebracht. 'Een klus voor twee - Twee tegenpolen met dezelfde wens' gaat over Iris, die het helemaal heeft gehad met mannen.

In Stuis roman, die is uitgekomen bij Uitgeverij Boekscout, is Iris te vaak bedrogen door mannen. 'Iris gaat orde op zaken stellen. Haar kinderwens is echter groot. Nu het met een partner niet gaat lukken, gaat ze voor het alleenstaand moederschap en staat ze op het punt om zich in te schrijven bij de spermabank. Dan krijgt Iris een nieuwe buurman, hij is haar absolute tegenpool. Thomas is accountant, loopt strak in het pak en Iris heeft haar eigen klusbedrijf, zij draagt werkkleding en schoenen met stalen neuzen. Door een personeelsprobleem bij het aannemingsbedrijf, krijgt Iris de leiding over de renovatie van Thomas’ huis. Daardoor komen hun verschillen pas echt naar voren. Thomas past echter iedere week een dag op zijn neefjes. Is hij de perfecte vader voor haar kindje? Of kan ze beter haar relatie met Maarten weer nieuw leven inblazen?'

Esther Stui is geboren in 1971 en woont in Wissenkerke. Ze is getrouwd en heeft twee volwassen zoons. Het schrijven is haar lust en haar leven. Daarnaast werkt ze in een boekwinkel van Goes. Personages uit twee eerder verschenen boeken, 'Gewoon puur Emma' en 'De onbeschoft aantrekkelijke man', keren in dit nieuwe boek terug. 'Van lezers kreeg ik berichtjes met de vraag hoe het nu met die personages verder gaat', laat Stui weten. Het manuscript voor boek zes is in de maak en ideeën voor manuscript nummer zeven en acht heeft ze ook al aan haar laptop toevertrouwd.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief