Afbeelding
Foto: HV Zeeland

Automobiliste raakt met voertuig in droge sloot bij Geersdijk

Door: Britta Janssen 112 Meldingen

GEERSDIJK - Een automobiliste heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een engeltje op haar schouder gehad toen ze bij Geersdijk van de weg raakte en rakelings langs twee bomen een droge sloot in schoot.

De vrouw reed rond 0.20 uur over de Provincialeweg. Ter hoogte van de kruising met de Calvlietlaan bij Landgoed Rijckholt reed de vrouw door onbekende oorzaak de linkerberm in. Vervolgens raakte de auto een paaltje en reed rakelings langs een boom. Het voertuig schoot vervolgens de Calvlietlaan over om opnieuw een boom op een haar na te missen en tot stilstand te komen in een droge sloot. In de tussentijd werd nog wel een bord uit de grond gereden.

Na de melding werd de brandweer van Kamperland opgeroepen. De brandweerlieden hielpen het slachtoffer uit de auto en vervolgens werd ze behandeld door de ambulancedienst. De vrouw is hierna voor nader onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis. Het letsel van de vrouw leek op het eerste gezicht mee te vallen. Haar auto is rond 1.30 uur weggetakeld.

Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief