Foto: HVZeeland

Fietser zwaargewond bij botsing in Kortgene, traumahelikopter werd opgeroepen

KORTGENE - Bij een ongeval op een kruising in Kortgene is vrijdag aan het einde van de ochtend een fietser zwaargewond geraakt. Het traumateam uit Rotterdam verleende assistentie.Bij een ongeval op een kruising in Kortgene is gisteren aan het einde van de ochtend een fietser zwaargewond geraakt. De fietser werd rond 11.50 uur geschept door een personenauto op de kruising van de Oudedijk en de Erreboutsweg. De auto reed over een 80-kilometerweg, de fietser stak vermoedelijk de weg over.

Na de melding werden diverse politie-eenheden, twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter landde rond 12.05 uur op een veld nabij de ongevalslocatie. Even voor half één werd het slachtoffer met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes. De traumahelikopter steeg even later ook weer op. De verkeerspolitie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Ter plekke zijn enkele getuigen gehoord.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Meewerkend voorman

Roosendaal

Bezorgers

Oost Souburg en Vlissingen

Kozijnmonteur

Middelburg

Nachtchauffeur CE

Roosendaal

Operator Bakker

Roosendaal