Foto: Venema Media

Vrachtwagen vol uien kantelt in sloot in Kruiningen, chauffeur naar het ziekenhuis

KRUININGEN- Een vrachtwagenchauffeur is gisteravond afgevoerd naar het ziekenhuis nadat hij met zijn vrachtwagen vol uien kantelde in de sloot.


Een vrachtwagenchauffeur is gisteravond afgevoerd naar het ziekenhuis nadat hij met zijn vrachtwagen vol uien kantelde in de sloot. De melding kwam binnen rond 19:25 uur. Een ambulance, tankautospuit en hulpverleningsvoertuig van de brandweer rukten net als de politie met spoed uit naar de Oomshoekseweg. 

Volgens meerdere omstanders stond er op de weg al een andere vrachtwagen. Deze nam drie kwart van de weg in beslag. Nadat de chauffeur een inschattingsfout maakte belandde hij tijdens het passeren van de geparkeerde vrachtwagen in de sloot. 

Vrachtwagen flink beschadigd

Een kraanbedrijf uit Kruiningen zal de vrachtwagen bergen. De trailer van de vrachtwagen heeft veel schade. De assen staan helemaal krom. De brandweer heeft uiteindelijk het ambulancepersoneel ondersteund door de deur van de vrachtwagen open te houden en de chauffeur uit de cabine te krijgen. De chauffeur was niet onder invloed van alcohol, en overtrad niet zijn rij en rusttijden aldus de politie

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Meewerkend voorman

Roosendaal

Bezorgers

Oost Souburg en Vlissingen

Kozijnmonteur

Middelburg

Nachtchauffeur CE

Roosendaal

Operator Bakker

Roosendaal