Foto: HVZeeland

Woningbrand Jasmijnstraat ‘s-Gravenpolder

‘S-GRAVENPOLDER - In de Jasmijnstraat in ‘s-Gravenpolder heeft vrijdagavond brand gewoed op het balkon van een rijtjeswoning. Bij de brand raakte niemand gewond.


In de Jasmijnstraat in ‘s-Gravenpolder heeft vrijdagavond brand gewoed op het balkon van een rijtjeswoning. Bij de brand raakte niemand gewond. Rond 21.30 uur werd alarm geslagen over de brand. In eerste instantie werd alleen de tankautospuit van de post ‘s-Gravenpolder opgeroepen maar al snel volgde ook een oproep voor de ladderwagen uit Goes en de tankautospuit van de brandweer Kapelle.

Er werd opgeschaald naar middelbrand maar éénmaal ter plekke constateerde de bevelvoerder van de ‘s-Gravenpolderse blusploeg al snel dat de andere voertuigen niet nodig waren. De brand was snel onder controle.

De woning is door de brandweer geventileerd. Andere woningen zijn gecontroleerd op rookverspreiding, zo meldde de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) gisteravond.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Meewerkend voorman

Roosendaal

Bezorgers

Oost Souburg en Vlissingen

Kozijnmonteur

Middelburg

Nachtchauffeur CE

Roosendaal

Operator Bakker

Roosendaal