Foto: HVZeeland

Oldtimer van bijna 90 jaar oud betrokken bij botsing N57 Kamperland

KAMPERLAND - Een bijna 90 jaar oude auto is vandaag aan het einde van de ochtend beschadigd geraakt bij een aanrijding op de Oost-westweg (N57) bij Kamperland.


Een bijna 90 jaar oude auto is vandaag aan het einde van de ochtend beschadigd geraakt bij een aanrijding op de Oost-westweg (N57) bij Kamperland. De Buick Sedan 57 met als bouwjaar 1933 raakte rond 10.30 uur betrokken bij een botsing met een ander voertuig.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van De Banjaard op de rijbaan richting Vrouwenpolder. Omdat werd gemeld dat er mogelijk sprake was van letsel werd ook de ambulancedienst gewaarschuwd. De politie kon vanmiddag nog niet aangeven of er ook daadwerkelijk iemand gewond is geraakt bij de botsing.

Een bergingsbedrijf heeft de oldtimer, die schade had aan de voorzijde, getakeld. Het ongeluk zorgde voor hinder voor het overige verkeer. Bij tijd en wijle stonden er in beide richtingen files. De politie leidde het verkeer samen met Rijkswaterstaat langs de ongevalslocatie

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Meewerkend voorman

Roosendaal

Bezorgers

Oost Souburg en Vlissingen

Kozijnmonteur

Middelburg

Nachtchauffeur CE

Roosendaal

Operator Bakker

Roosendaal