De EEF-sfeer op een eerdere editie.
De EEF-sfeer op een eerdere editie. Foto: EEF

Eindeloos Eiland Festival op nieuwe locatie

Algemeen

WISSENKERKE - Het Eindeloos Eiland Festival (EEF) gaat eindelijk door. De herfsteditie vindt plaats op 24, 25 en 26 september op een nieuwe locatie; hofstede ‘s Gravenhoek bij Wissenkerke.

Het festival is kleinschaliger van opzet dan voorheen. ‘Gekozen is voor de uniek gelegen hofstede ’s Gravenhoek, met omliggend natuurlijk terrein aan de Emelissedijk 20 bij Wissenkerke’, laat de festivalorganisatie weten. In de bekende EEF-formule zijn daar weer diverse podia voor zowel muziek, dans, poëzie, beeldend werk en film. Ook jong talent, zoals deelnemers aan het Popaanzee-project PopSport krijgen een podium, evenals deelnemers aan de Kunstbende. Op zaterdag en zondag zijn er ook activiteiten en optredens voor kinderen. Daaronder de groep Animoso met de voorstelling ‘Peertje‘ met muziek uit de Peer Gynt suite van Edvard Grieg. Verder is er een samenwerking met Kunstspoor, de Maerlant Poezieprijs 2021 en komen er een aantal beelden uit de expositie van Dijken van Wijven. Een divers aanbod van foodtrucks omlijsten het festival met hun heerlijke gerechten. ‘Kortom, het belooft weer een mooi feestje te worden.’
Kaarten online via: www.eeffestival.nl, of aan de kassa. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen onder begeleiding van volwassenen gratis entree.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief