<p>Het strand bij Kamperland.</p>

Het strand bij Kamperland.

(Foto: Coby Weijers)

Gemeente Noord-Beveland stopt met adverteren in het ‘gele krantje’

WISSENKERKE - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Noord-Beveland ontbindt haar advertentiecontract met Trainews vanwege het nieuwe beleid van deze uitgever.


Jarenlang adverteerde de gemeente in het Noord-Bevelands Advertentie- en Informatieblad, op het eiland ook bekend als het ‘gele krantje’. Daarmee stopt ze vanaf januari. ‘Adverteerders worden getoetst en beoordeeld op hun informatie en als overheid willen we dat onze informatie voor iedereen toegankelijk is’, laat burgemeester Loes Meeuwisse van de gemeente Noord-Beveland dinsdag weten. Ze doelt daarmee op gemeentelijke mededelingen en andere uitingen over activiteiten op zondag, die Trainews om religieuze redenen sinds kort niet meer plaatst. De gemeente Noord-Beveland onderzoekt mogelijke alternatieven voor het adverteren.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/beveland&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;