Foto: website

Open dag bij De Schakel en De Schalm in Goes

GOES - Zaterdag (9 oktober) van 10.00 tot 16.00 uur is het open dag bij serviceflat De Schakel en wooncomplex De Schalm in Goes om het wonen en de sfeer te ervaren. In 2020 is De Schakel uitgebreid met het gebouw erachter, wooncomplex De Schalm. Dit is een uitbreiding met vijftien gerenoveerde appartementen van 61 vierkante meter. Alle appartementen zijn verhuurd. Het gebouw heeft drie woonlagen. De appartementen hebben op de begane grond een tuintje en op de eerste en tweede verdieping een balkon. Alle appartementen hebben een ruime badkamer en nieuwe open keuken met inbouwapparatuur, zoals een combimagnetron en koelkast.

Service staat hoog in het vaandel van de Stichting Serviceflats Zeeland. De bewoners van De Schalm kunnen van alle faciliteiten in De Schakel gebruik maken. Het wonen in een serviceflat biedt grote voordelen. Hoewel uw privacy centraal staat, is ook uw veiligheid van groot belang. De informatiebalie is twaalf uur per dag bemand en een uitgebreid veiligheidssysteem waakt dag en nacht over uw veiligheid. Bij calamiteiten is er eerste hulp en voor technische problemen is er een technische dienst. Mensen wonen zelfstandig, maar kunnen indien gewenst terugvallen op voorzieningen, zoals een winkeltje, kapster, schoonheidsspecialiste en fysiotherapeut. De stichting doet er alles aan om de kwaliteit van wonen hoog te houden en voortdurend in te spelen op nieuwe woonwensen. Er worden veel activiteiten georganiseerd, zoals een happy hour, themadiners, filmavonden, lezingen en bridge. Voor de open dag kunnen belangstellenden telefonisch een afspraak maken voor een tijdvak van een half uur (0113-228951). Meer info: deschakelgoes.nl en deschalmgoes.nl.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>