Foto: Arjan van Lomwel

Fotogroep Goes exposeert in Heinkenszand

HEINKENSZAND - Fotogroep Goes exposeert tot begin december werk van haar leden in woonwinkel Binnen Uit in Heinkenszand. 


De tentoonstelling is zaterdag geopend door Wim Bakker, voorzitter van de Culturele Raad Goes. De expositie bestaat uit 27 panelen van evenzoveel clubleden, soms met een grote foto, maar de meesten met een serie samenhangende foto’s. Aan de expositie is geen thema verbonden. Een uit eigen leden bestaande jury heeft de foto’s beoordeeld. De prijswinnaars zijn Arjan van Lomwel (eerste prijs), Marjoke Sinke (tweede prijs) en John van de Woestijne (derde prijs). Voor bezoekers liggen juryrapporten ter inzage. Ook gastheer Binnen Uit heeft drie prijzen toegekend; aan Harm Simons, Betty Vonk en Wim van den Berge. 

Fotogroep Goes is een vereniging van vrijetijdsfotografen uit Goes en omgeving. De ongeveer 40 leden zijn fotohobbyisten die actief met hun hobby bezig zijn, individueel en in clubverband. ‘Leren van elkaar’ staat voorop. Eens per twee weken is er een clubavond in het Heer Hendrikhuis te ’s-Heer Hendrikskinderen, met fotobesprekingen, doe-avonden en gastsprekers. Andere activiteiten zijn fototochten, deelname aan fotowedstrijden en tentoonstellingen. Alles wordt vastgelegd in een jaarboek. Meer informatie is te vinden op fotogroepgoes.nl.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>