Afbeelding
Foto: HVZeeland

Auto slaat over de kop op A58 bij ‘s-Heer Arendskerke

Door: Robbert Temmen 112 Meldingen

‘S-HEER ARENDSKERKE - Een personenauto is vannacht over de kop gevlogen op de A58 ter hoogte van ‘s-Heer Arendskerke. De bestuurder hoefde wonder boven wonder niet naar het ziekenhuis.



De bestuurder van de grijze Fiat Punto reed ter hoogte van het Total-tankstation ‘Vliedberg’ op de rijbaan richting Goes toen het rond 02.50 uur misging. Door een onbekende oorzaak sloeg de auto over de kop.  Voor de bestuurder werd een ambulance gewaarschuwd maar na onderzoek bleek de 26-jarige man niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.


Politieagenten hadden de automobilist meegenomen naar het bureau omdat ze vermoedden dat hij onder invloed van alcohol verkeerde. Dat vermoeden bleek te kloppen want het ademanalyse-apparaat gaf een waarde van 675 Ug/l. Dat is bijna 7,7 keer meer dan voor hem als beginnend bestuurder was toegestaan. Voor beginnend bestuurders ligt de limiet immers op 88 Ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt vanwege het rijden onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief