Foto: HVZeeland

Grote verkeerscontrole bij De Poel in Goes

GOES - De politie is sinds halverwege de middag in Goes bezig met een grote verkeerscontrole. Motorrijders begeleiden voertuigen naar een controleplaats op bedrijventerrein De Poel.


De politie is sinds halverwege de middag in Goes bezig met een grote verkeerscontrole.  De controle vindt plaats op het parkeerterrein van Roompot aan de Schuverweg, tegenover de zogenoemde ‘fastfoodboulevard’. Op de omliggende doorgaande wegen als de A58 en de N62 rijden motorrijders rond die voertuigen uit het verkeer halen en naar de controleplaats begeleiden.

Door de politie worden met name personenauto’s en bestelbusjes gecontroleerd. De technische staat van de voertuigen wordt bekeken en de bestuurders moeten rij- en kentekenbewijzen laten zien. Ook worden alcoholtests afgenomen. De controle gaat voorlopig nog wel even door. Of er bijzonderheden zijn geconstateerd, wordt vermoedelijk vanavond of morgen bekendgemaakt.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>