<p>Accountmanagers Virgil Greeve (l) en Robert Odekerken van Weekblad de Bode.</p>

Accountmanagers Virgil Greeve (l) en Robert Odekerken van Weekblad de Bode.

(Foto: Coby Weijers)

Geen Contacta-beurs, wel een Contacta-krant!

GOES - Weekblad de Bode is de mediapartner van Contacta, de zakelijke netwerkbeurs van LMG strategie+creatie in Goes. Toen op het laatste moment duidelijk werd dat de beurs deze week door de verscherpte coronamaatregelen niet op de gewenste manier kon plaatsvinden, gooiden de partners het - helemaal passend in het beursthema ‘Vergroot je veerkracht’ - over een ander boeg. Met de Contacta-krant laten ze zien hoeveel uiteenlopende bedrijven zuidwest-Nederland rijk is en met welke bijzondere innovaties zij bezig zijn. De special wordt deze week verspreid met de reguliere uitgave van Weekblad de Bode.


Editie 2021 van Contacta zou deze week voor volop ontmoeting en inspiratie zorgen in de Zeelandhallen in Goes. De beurs brengt al sinds 1986 ondernemingen, organisaties, overheden en vele geïnteresseerde bezoekers samen. Het thema voor Contacta 2021 was ‘Vergroot je veerkracht’. Dat LMG, nu voor de tweede keer op rij, de Contacta-beurs moet cancelen, vraagt juist dat: veerkracht.

Geen fysieke beurs en toch een beurskrant

LMG heeft er samen met haar mediapartner Weekblad de Bode voor gekozen om wél een Contacta-krant uit te brengen. “De verbinding zoeken blijft belangrijk”, verklaart Erik Voerman van LMG strategie+creatie. “Het bereik van de beurskrant is enorm en we blijven ondernemers de mogelijkheid geven zich te profileren. We gaan weer keihard werken aan een volgende editie van Contacta, want corona of niet; mensen blijven de behoefte hebben om elkaar te zien en te spreken, te ontmoeten en kennis op te doen. Contacta is daarvoor de uitgelezen plek. Dat was zo en dat blijft zo.”

Samenwerking LMG en Uitgeverij de Bode

Die veerkracht laat de organisatie nu zelf zien, door toch een speciale krant uit te brengen. “We zijn blij dat LMG met ons als mediapartner in zee wilde gaan en samen een beurskrant wilde maken”, vertelt directeur Luuk Roozeboom van Uitgeverij de Bode, die de weekkranten in Zeeland en West-Brabant uitbrengt. “Via deze samenwerking kunnen wij precies laten zien wat wij in huis hebben. We bieden een breed platform met een groot bereik waarmee de zakelijke markt bij andere bedrijven, maar ook bij de consument onder de aandacht komt. Dat blijkt uit de vele reacties die ondernemers krijgen op hun advertenties in de verschillende edities van Weekblad de Bode.”

Zakelijke markt

Naast het dagelijkse nieuws online en het wekelijks huis-aan-huis verspreiden van de Bode, brengt de uitgeverij jaarlijks tientallen lokale en regionale themaspecials, zoals de beurskrant, uit. Met vaste rubrieken als ‘Aan de keukentafel met’ en ‘Op de werkvloer bij’ is er in de Bodes tegenwoordig meer aandacht voor inspirerende ondernemers en bedrijven. Daarmee speelt Weekblad de Bode, naast het voorzien van de inwoners van lokaal nieuws, meer in op de zakelijke markt en alle ontwikkelingen die daar gaande zijn, legt Roozeboom uit. Zo’n veelbesproken onderwerp is de arbeidsmarkt. “Als specialist in themabijlages brengen we vier keer per jaar een groot katern met lokale vacatures uit, waarmee ondernemers personeel kunnen werven.”

Persoonlijk contact

Ondernemers bereiken via Weekblad de Bode in één klap gericht hun doelgroep. Tegelijkertijd staat persoonlijk contact hoog in het vaandel bij de accountmanagers van de Bode. Kijk voor meer informatie over alle diensten van Uitgeverij de Bode op https://uitgeverijdebode.nl of bel accountmanager Robert Odekerken (voor regio Beveland) via 06-10330476 of accountmanager Virgil Greeve (voor regio Walcheren) via 06-58772284.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/beveland&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;