De ZB BUZZ in Koudekerke
De ZB BUZZ in Koudekerke Foto: ZB

De ZBBUZZ helpt je op weg in de digitale wereld

Door: Robert Odekerken of Marlies Lucasse Algemeen

MIDDELBURG - Misschien heb je hem al eens gezien bij jou in het dorp: de ZBBUZZ van ZB Bibliotheek van Zeeland. Een dame met Zeeuwse klederdracht, gemaakt door Rem van den Bosch, schittert op de zijkant van deze bus. Stap eens binnen en stel je vraag. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

In de bus kun je bijvoorbeeld terecht met vragen over de digitale overheid. Heb je een gezondheidsverklaring nodig omdat je je rijbewijs wilt verlengen?
Of een QR-code nodig op je telefoon of op papier? In de ZBBUZZ helpen we je graag! Je bent ook welkom met vragen over je mobiele telefoon, tablet of laptop. Wil je een app installeren of verwijderen, maar weet je niet hoe? Stap eens binnen in de ZBBUZZ.

Verrassing voor eerste bezoekers
Wie de ZBBUZZ in december bezoekt maakt kans op een leuke verrassing! Kijk daarvoor in de advertentie in de Bode van deze week.

ZBBUZZ in jouw dorp
De ZBBUZZ bezoekt iedere eerste week van de maand alle dorpen in de gemeentes Veere en Noord-Beveland. Weten wanneer de ZBBUZZ in jouw dorp komt? Kijk dan op de website voor alle data en standplaatsen, of mail naar zbbuzz@dezb.nl.

ZB Bibliotheek van Zeeland
Kousteensedijk 7
4331 JE Middelburg
0118 654 000
www.dezb.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief