Foto: Gemeente Goes

Acht straatnamen voor nieuw bedrijvenpark Goes

GOES - De gemeente Goes heeft voor het nieuwe bedrijvenpark Deltaweg in Goes 8 straatnamen vastgesteld. Ze hebben allemaal met duurzaamheid te maken: Elektraweg, Carbonweg, Zonnestroomweg, Kelvinweg, Ampèreweg, Getijdenstromenweg, Windenergieweg en het Duurzaamheidsplein.


De Elektraweg loopt van de Anthony Fokkerstraat tot het Duurzaamheidsplein en de Carbonweg van het kruispunt Anthony Fokkerstraat en Elektraweg tot het Duurzaamheidsplein. Dit wordt een rotonde in het nieuwe bedrijvenpark, waarop de Elektraweg, Carbonweg, Windenergieweg en Zonnestroomweg uitkomen.

De Zonnestroomweg vervangt de oude straatnaam Ongereedweg, die loopt van het Duurzaamheidsplein naar de Sinoutskerkseweg (doodlopend voor auto’s). De Kelvinweg ligt tussen de Zonnestroomweg en Ampèreweg en de Ampèreweg tussen de Zonnestroomweg en het kruispunt van de Aardwarmteweg en Getijdenstromenweg. Deze laatste weg loopt van het kruispunt van de Ampèreweg en Aardwarmteweg tot de Aardwarmteweg. De Windenergieweg loopt van de Zonnestroomweg tot het Duurzaamheidsplein.

Door de herinrichting van dit gebied voert de Repelweg van de Verbartelweg tot Elektraweg. De Anthony Fokkerstraat loopt in de nieuwe situatie van het Poelplein tot het kruispunt van de Ampèreweg met de Carbonweg en Repelweg. Het zonnepark, dat ligt aan de Ongereedweg 5, krijgt het adres Zonnestroomweg 5.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>