<p>Een van de wandelroutes voert langs Wolphaartsdijk.</p>

Een van de wandelroutes voert langs Wolphaartsdijk.

(Foto: Coby Weijers)

Vier nieuwe wandelroutes voeren langs Goese horeca

GOES - We wandelen wat af in deze coronatijd. Om hierbij ook de plaatselijke horeca, binnen de coronarichtlijnen, te kunnen steunen, lanceert Stichting Goes Marketing vanaf woensdag, in samenwerking met lokale horecaondernemers, vier wandelroutes langs verschillende horeca-afhaalpunten in de gemeente Goes. Bij deze punten kunnen wandelaars terecht voor een hapje of drankje.


De eerste route is de binnenstap route en die duurt een tot anderhalf uur. Deze route voert langs en door het stadshart van Goes.

Route twee duurt ook een uur tot anderhalf uur en heet de kinderstap route, speciaal voor kleine wandelaars. Tijdens deze route komen de wandelaars door de natuur van de Hollandse Hoeve en door de Goese binnenstad.

De buitenstap route is de derde route. Tijdens dit uitje komen deelnemers in een uur tot anderhalf uur langs het water en de natuur van Wolphaartsdijk en omgeving.

De vierde route is de langste, met een wandeltijd van anderhalf tot twee uur. Deze Oosterscheldestap route is uitgestippeld door Wilhelminadorp en over de dijk langs de Oosterschelde. De nieuwe routes zijn vrij toegankelijk en elke dag van de week te lopen, maar niet alle afhaalpunten van de horecagelegenheden zijn elke dag open. Bij elke route staan de openingstijden vermeld. Er zijn aangesloten ondernemers met een wandelaanbieding, een speciaal voor de wandelaars samengesteld hapje of drankje.

Kijk voor meer informatie over de wandelroutes op www.goesisgoes.nl.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/beveland&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;