De auto is door een berger getakeld.
De auto is door een berger getakeld. Foto: HV Zeeland

Auto raakt zwaar beschadigd bij eenzijdig ongeval op Deltaweg

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

KATS  - De hulpdiensten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag massaal uitgerukt voor een eenzijdig ongeval op de Deltaweg (N256) bij Kats. De 31-jarige bestuurder uit Colijnsplaat bleek onder invloed van drugs. De auto raakte zwaar beschadigd. 

Rond 02.10 uur raakte een auto van de weg op de Deltaweg (N256) ter hoogte van de Oosthoekweg. De auto kwam in de sloot tot stilstand. Diverse politie-eenheden en de ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Ook werd de brandweer opgeroepen omdat er mogelijk iemand bekneld zou zitten. 

Ter plaatse constateerden agenten dat de 31-jarige bestuurder uit Colijnsplaat vermoedelijk drugs had gebruikt. Hij testte bij een speekseltest positief op het gebruik van cannabis. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daar heeft een GGD-arts ook een bloedproef afgenomen. 

Vanwege het ongeluk was de weg volledig afgesloten tussen de op- en afrit bij de Oost-Westweg en de kruising met de Noordlangeweg. De zwaar beschadigde auto bleek niet verzekerd en is door een bergingsbedrijf weg getakeld. Rond 03.30 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.




Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief