Afbeelding
Foto: Jessica Rovers

Nieuwe start voor familie Evegroen in ‘s-Heer Hendrikskinderen

Door: Jessica Rovers Algemeen

‘s-HEER HENDRIKSKINDEREN - Sinds een maand zijn Jannes en Ilse Evegroen de trotse eigenaren van een huis in ‘s-Heer Hendrikskinderen. Het idee om te verhuizen bestond al langer, maar toch is het stel pas vorig jaar echt op zoek gegaan naar een nieuwe woning. Nadat ze vijf huizen zonder succes bezichtigd hadden kwam de vrijstaande woning in het dorp aan de rand van Goes in beeld.

“We hebben dertien jaar met veel plezier in Goes gewoond, maar het huis werd te klein”, vertelt Ilse. Naast hun drie zonen heeft ze een gastouderopvang waardoor er veel kinderen over de vloer komen. “We waren de drukke straat bovendien beu”, vult Jannes aan. “Het dorpsgevoel, de mooie omgeving en de natuur zijn hier fantastisch.” De verkoop van hun huis in Goes verliep vlot, omdat dit onderhands is verlopen. De aankoop van het nieuwe huis zorgde wel voor wat slapeloze nachten. “Omdat we allebei een eigen bedrijf hebben, was het niet gemakkelijk om de hypotheek snel rond te krijgen. Ook een bod uitbrengen was spannend. We voelden wel dat er ruimte was, omdat de woning relatief lang te koop stond. We merkten niet echt dat de huizenmarkt oververhit is. Je moet je gewoon niet gek laten maken.”

Voor het gezin betekent de verhuizing een nieuwe start. “We hebben niets aan het huis hoeven doen; er zit een mooie keuken in en een heerlijke badkamer. Het voelde meteen als ons huis en het geeft veel rust. Alles klopt nu. Het voelt alsof dit huis voor ons bestemd is.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief