Afbeelding
Foto: Politie.nl

Twee mogelijk verdachte aangehouden voor mishandeling op de Oude Singel

Door: Michel Claessens Algemeen

GOES - Die politie heeft in verband met een mishandeling die 10 april plaats vond twee aanhoudingen verricht. Na onderzoek kreeg de politie twee mogelijke verdachte in beeld. Het gaat om een 19-jarige jongen uit Kortgene en een 18-jarige jongen uit Middelburg.

De twee slachtoffers van de mishandeling liepen na het stappen met vrienden over de Oude Singel toen ze een andere jongen op straat zagen zitten. Een van de slachtoffers liep naar de jongen toe en vroeg of hij hulp nodig had. De jongen viel toen uit het niets het slachtoffer aan. Het tweede slachtoffer probeerde zijn vriend bij de jongen weg te krijgen toen ook hij klappen kreeg. Beide slachtoffers raakten licht gewond. De dader ging ervandoor maar kwam even later terug en er ontstond wederom een vechtpartij. De politie werd hierna gealarmeerd en de slachtoffers deden aangiften.

Uit het onderzoek van de politie zijn nu twee mogelijk verdachte naar voren gekomen. Zij zijn op gister door de politie aangehouden. De jongen van 18 is gehoord en door de Officier van Justitie is besloten om de zaak tegen hem te seponeren. De verdachte uit Kortgene zit nog vast.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief