Esther Stui met haar nieuwe boek.
Esther Stui met haar nieuwe boek.

Esther Stui uit Wissenkerke brengt zesde feelgoodroman uit

Door: Britta Janssen Algemeen

WISSENKERKE - Met 'Vlinders' ligt de zesde feelgoodroman van Esther Stui uit Wissenkerke in de winkel. "Het schrijven gaat inmiddels makkelijker, maar ik vind mezelf nog steeds een beginneling, hoor."

Vergeleken met haar eerdere boeken noemt Stui 'Vlinders' pittiger. "Ik wilde graag mijn grenzen opzoeken in het schrijven en dat is gelukt." Haar nieuwste boek gaat over Annabelle die simpelweg niet verliefd wordt. Als zij de donkerharige Sebastian ontmoet, is het lust op het eerste gezicht. Ze genieten van elkaar, maar dan komen er gevoelens in het spel… "Ik schrijf op gevoel en recht uit mijn hart", vertelt Stui. "Het boek is niet alleen heppie-de-peppie, ik breng ook graag diepere lagen in een verhaal aan. Zo draagt Annabelle een stempel uit haar jeugd mee in haar volwassen leven."

Het was jarenlang een droom voor Stui om een boek uit te brengen. Toen het eenmaal zover was, had ze de smaak te pakken en volgden nieuwe titels elkaar op. "Manuscript zeven heb ik zelfs al af", lacht Stui. "Er lopen meerdere verhalen door mijn hoofd. Soms zet ik iets in de koelkast als het niet goed genoeg is en wacht ik tot het verhaal beter vorm krijgt. Aan inspiratie heb ik geen gebrek, want er gebeurt veel in mijn hoofd. Zo snel kan ik niet typen. Als ik die gedachten dan op papier zet, komt er weer ruimte vrij in mijn hoofd. Na boek zeven komt er vast ook nog wel een achtste en een negende."

Kijk voor meer informatie op www.estherstui.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief