<p>Inge Caljouw.</p>

Inge Caljouw.

Eerste Inge Memorial vindt donderdag plaats in Goes

GOES - Het Inge Sportfonds en de Sportclub Gehandicapten Bevelanden (SGB) houden donderdag (30 juni) in Goes de eerste editie van de Inge Memorial. 


Bij sportcentrum Omnium in Goes kunnen geïnteresseerden tussen 16.00 en 17.30 uur kennismaken met rolstoelhockey en de activiteiten van het Inge Sportfonds. “De rolstoelafdeling van de SGB organiseerde elk jaar aan het eind van het seizoen een soortgelijk toernooi voor vrienden en familieleden van de sporters en dit is altijd een gezellige dag”, legt voorzitter Matthijs Mol van het Inge Sportfonds uit. “Dit jaar wordt het toernooi gesponsord door het Inge Sportfonds en zijn ook sponsors en andere geïnteresseerden welkom om een wedstrijdje mee te spelen, aan te moedigen of kennis te maken met het Inge Sportfonds. In deze nieuwe opzet heet het de Inge Memorial.” 

Nagedachtenis

Het Inge Sportfonds is opgericht ter nagedachtenis aan Inge Caljouw uit Vlissingen. Zij kwam in 2020 op 42-jarige leeftijd om het leven nadat ze was aangereden met haar handbike. “Inge was altijd bezig met gezond leven, bewegen en sporten. Zowel als sporter als in het bestuur van de rolstoelafdeling SGB was ze vele jaren betrokken bij de club in Goes. Inge vond het belangrijk dat iedereen ongeacht zijn of haar beperking kan sporten en hiervoor heeft zij zich altijd ingezet. Het Inge Sportfonds zet haar gedachtegoed voort en ondersteunt Zeeuwse sportevenementen voor sporters met een beperking.”

Iedereen is welkom om donderdag te komen kijken en om de sporters aan te moedigen. Omdat veel sporters in de risicogroep vallen, vraagt de organisatie belangstellenden bij ziekte of klachten thuis te blijven. Kijk voor meer informatie op www.ingesportfonds.nl.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/beveland&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;