Ramona van Alphen steekt de ring.
Ramona van Alphen steekt de ring.

Ons Genoegen demonstreert ringrijden bij Jumpin’ de Weel Nisse

Algemeen

NISSE - Ringrijderijvereniging ‘Ons Genoegen’ uit Wemeldinge verzorgt zaterdag een demonstratiewedstrijd tijdens Jumpin’ de Weel in Nisse.

De wedstrijd begint rond 10.00 uur en duren tot ongeveer 16.00 uur. Rond 14.00 uur kampen de beste deelnemers om de pollepel. Ook wordt er een prijs uitgereikt voor het mooist versierde paard en gekampt om een paar houten klompen. Iedereen is van harte welkom om langs te komen en de rijders aan te moedigen.

Het gratis toegankelijke paardensportevenement Jumpin’ de Weel is dinsdag begonnen op het terrein aan de Ambachtsherendijk. Zes dagen lang kan het publiek genieten van de paardensport en diverse nevenactiviteiten. De sport varieert van beginnersniveau tot en met de 1.45 hoge springrubrieken. Dinsdag gaat Jumpin’ de Weel van start met de dressuurrubrieken paarden en pony’s klasse B t/m M2 en woensdag staat Z1 t/m ZZZ , kür op muziek en subtop op het programma. Donderdag tot en met zondag worden de springrubrieken verreden.

Zaterdag

Zaterdag (6 augustus) is een dag voor een breed publiek. Naast de springrubrieken is er een uitgebreid aanbod aan activiteiten, zoals de inmiddels traditionele wedstrijd ringsteken van Ons Genoegen.  Andere terugkerende onderdelen zijn onder andere de kinderboerderij, fair, ponyrijden voor de kleintjes en een springkussen. ‘s Avonds is er een feest met de band Soul Kitchen XL en dj Arno. Kaarten zijn te bestellen via deze link. ‘Dankzij een flink aantal zeer gewaardeerde sponsoren is de toegang tot Jumpin’ de Weel nog steeds gratis, met uitzondering van de feestavond’, laat de organisatie weten. 

Kijk voor meer informatie op https://www.jumpindeweel.eu/



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief