Vlnr Wethouder Joan Veldhuizen, Krisja Corstens, Casper Weekhout, Astrid de Jong, Ellen de Heer (Bestuurslid), Dorith van Ewijk (voorzitter),Maurice Odekerken (wnd coördinator.)
Vlnr Wethouder Joan Veldhuizen, Krisja Corstens, Casper Weekhout, Astrid de Jong, Ellen de Heer (Bestuurslid), Dorith van Ewijk (voorzitter),Maurice Odekerken (wnd coördinator.) Foto: Daan Witte

Raadsleden bezoeken Voedselbank de Bevelanden

Algemeen

GOES - De Goese wethouder Joan Veldhuizen en een deel van haar raadsfractie van Groen Links/PvdA bezochten vrijdag Voedselbank de Beveland in Goes.

Ze kwamen een kijkje nemen op uitnodiging van de voorzitter van de Voedselbank Dorith van Ewijk. Tijdens deze informele bijeenkomst  lieten zij zich uitgebreid informeren over de missie, werkzaamheden en het beleid van de Voedselbank en de ontwikkelingen daarin als gevolg van de economische omstandigheden.

In actie

Op dat tijdstip werden ook de wekelijkse voedselpakketten uitgereikt zodat men een gedeelte van de vrijwilligers in volle actie kon zien. Het gezelschap was onder de indruk van de klantvriendelijke organisatie.

Vrijwilligers

Voedselbank de Bevelanden kan nog vrijwilligers gebruiken. Kijk voor meer informatie op www.voedselbankdebevelanden.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief