In de regenplas weerspiegelt de Geerteskerk in Kloetinge.
In de regenplas weerspiegelt de Geerteskerk in Kloetinge. Foto: Erica van Leeuwen-de Bruijn

Foto-expositie ‘Verbinding’ te zien in Geerteskerk Kloetinge

Door: Redactie Algemeen

KLOETINGE - Op verzoek van de stichting Hart en Ziel exposeert Foto Groep Goes in de Geerteskerk in Kloetinge foto’s met het thema Verbinding. Op deze mooie locatie zijn in augustus en september de foto’s te bewonderen. De expositie is op woensdag en zaterdag tussen 13.30 en 16.00 uur vrij toegankelijk. 

Stichting Hart en Ziel stimuleert mensen uit Kloetinge en omgeving, binnen en buiten de kerk, om zich bezig te houden met zingeving, verdieping en verbinding. In de breedste zin van het woord. Dit doen ze door activiteiten die verband houden met deze thema’s, te organiseren en/of mogelijk te maken.

De leden van Fotogroep Goes hebben dit thema verschillend benaderd, ieder vanuit zijn of haar eigen perspectief, passie of fotospecialisatie. ‘Bij sommige foto’s is het thema verbinding meteen duidelijk’, aldus de fotogroep. ‘Bij andere foto’s word je uitgedaagd om vanuit een breder perspectief te kijken. Door anders te kijken naar foto’s, stimuleer je het gesprek tussen mensen. Door op zoek te gaan naar elkaars ideeën en zienswijzen, creëer je verbinding, begrip en respect.’



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief