Afbeelding

Automotions werkt samen met foodblogger Little Spoon

Bedrijvig Nieuws

GOES/ROOSENDAAL - Vol trots presenteert automotions de samenwerking met foodblog Little Spoon. Stefanie van Little Spoon rijdt als smart-ambassadrice een jaar lang rond in een smart ForFour, die je door zijn opvallende bestickering niet kunt missen.

Je komt Stefanie van Little Spoon en haar smart tegen in Zeeland en West-Brabant, op weg naar food festivals, leuke cafeetjes en bijzondere restaurants. Smart Nederland heeft het ambassadeursprogramma in het leven geroepen om meer lokale bekendheid te genereren voor het merk smart en de nieuwe modellen ForTwo en ForFour.

Little Spoon Foodblogster Stefanie heeft vele volgers op sociale media, waar ze haar ‘big love for good food’ deelt. Zo is ze te vinden op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Ze kookt, deelt recepten, bezoekt foodfestivals en restaurants en deelt wat er op haar bord ligt. Op sociale media schrijft ze over lekker eten in de regio Zeeland en West-Brabant. Haar website wordt maandelijks bezocht door zo'n 15.000 volgers.

Automotions Automotions is officieel dealer van het merk smart dat verkocht en onderhouden wordt door de automotions Mercedes-Benz vestigingen. Smart is sinds 1998 aanwezig op de Nederlandse markt. De compacte stadsauto staat bekend als de ideale auto om bedrijfsreclame mee te maken. Sinds 2011 is er ook een volledig elektrische smart ForTwo Electric Drive die vooral bekend is in Amsterdam dankzij het Car2Go concept. In 2014 werden de volledig vernieuwde smart ForTwo en ForFour gelanceerd. Smart is bij automotions verkrijgbaar in de Mercedes-Benz vestigingen in Goes en Roosendaal.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief