Afbeelding

Megabed: Een perfect bed is het mooiste cadeau

Bedrijvig Nieuws

KAPELLE - Van de feestdagen geniet u het meest na een goede nachtrust. Tempur biedt u dat ultieme bedcomfort. En Tempur-dealer Megabed in Kapelle en Oost-Souburg maakt de Tempur-artikelen nog aantrekkelijker. De beddenspecialist heeft namelijk vier acties lopen met dit topmerk.

Megakorting Zo krijgt u nu onder speciale voorwaarden een gratis tweede bedbodem ter waarde van maar liefst 1298 euro. Ook kunt u onder voorwaarden andere kortingen inwisselen tegen nog meer voordeel: een gratis Duet, Prestige of Flex Design bed ter waarde van 1298 euro.

Kussen Op alle Tempur-matrassen - met uitzondering van de topdekexemplaren - krijgt u 150 euro korting en alle Tempur-kussens zijn nu 25 procent goedkoper. Bij aankoop van een kussen krijgt u ook de service van het Testkussen Programma. Omdat niets zo persoonlijk is als een hoofdkussen, heeft Tempur ze in alle soorten en maten. Voor ieder type slaper is er één. Heeft u die niet meteen te pakken, dan mag u het kussen bij Tempur-dealer Megabed kostenloos testen totdat u de juiste variant heeft. Zo is er de uitstekende ondersteuning van de 'Original', de bij elke slaaphouding passende 'Classic', de 'Sonata' met haar natuurlijk vorm, de 'Millennium' met verhoogde neksteun, de 'Symphony' met uniek tweezijdig design en de speciaal voor buikslapers ontworpen 'Ombracio'.

Tempur Het kwaliteitsmerk Tempur staat bekend om de drukverlagende matrassen en kussens. Wanneer u eenmaal op Tempur heeft geslapen, wilt u nooit meer anders, belooft het merk. Met drie matrascollecties en veel verschillende hoofdkussens en accessoires, biedt Tempur een oplossing voor ieder lichaam. Het temperatuurgevoelige Tempur-materiaal vormt naar de contouren van uw lichaam, ondersteunt uw lichaam volledig en vermindert drukpunten. Daardoor ervaart u meer comfort.

Extra's Als officieel Tempur-dealer bezorgt Megabed gratis thuis in heel Zeeland. "We doen deze vier acties graag voor Kerstmis om iedereen een lekker bedje te bezorgen", vertelt Ralph Hanraads van Megabed. De week tussen kerst en de jaarwisseling is traditioneel onze drukste en dan bieden we graag iets extra's." Het is die week volgens de ondernemer zo druk, omdat veel stellen samen vrij zijn. Wat is er dan mooier dan het perfecte bed uitkiezen?

Website: www.megabed.nl Facebook: https://nl-nl.facebook.com/megabedonline

Kloosterpoort 5-21 Kapelle - 0113-330888 Paspoortstraat 23 Oost-Souburg - 0118-469670

 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief