Goes bevraagt inwoners over veiligheid

  Actueel

GOES - In een enquête vraagt de gemeente Goes 600 willekeurig gekozen inwoners naar de veiligheid en leefbaarheid in hun buurt. De gemeente verwerkt deze informatie in haar veiligheidsbeleid.


Hoe veilig voelt u zich in uw woonomgeving? Heeft u vaak contact met buurtbewoners? Ergert u zich weleens aan rommel op straat? Dit zijn voorbeelden van vragen in de enquête, de zogenaamde Veiligheidsmonitor. De 600 Goesenaren krijgen de vragenlijst binnenkort per post toegestuurd. 

Criminaliteit

De Veiligheidsmonitor is een tweejaarlijks landelijk en gemeentelijk onderzoek naar criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie. De Goese resultaten verwacht de gemeente begin volgend jaar. 

De uitkomsten van het onderzoek gebruikt de gemeente voor het evalueren en verder vormgeven van haar veiligheidsbeleid. De Goese loco-burgemeester Derk Alssema laat weten de mening van de inwoners belangrijk te vinden. 'Ik hoop daarom dat zoveel mogelijk mensen de vragenlijst invullen. Zo ontstaat er een goed beeld van de veiligheidssituatie in onze gemeente en kunnen we ons beleid nog beter afstemmen op de wensen van onze inwoners.'

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief