Het affiche van Kunstspoor 2019.
Het affiche van Kunstspoor 2019. Foto: L. van Broekhoven

Kunstspoor Noord-Beveland eert Teun Nijkamp

Door: Britta Janssen Actueel

WISSENKERKE - De laatste twee weekeinden van augustus vindt op Noord-Beveland Kunstspoor plaats. Het kerkje van Kats toont een overzichtsexpositie met werk van Teun Nijkamp. Dit is een hommage aan de vorig jaar overleden Nijkamp, die aan de wieg stond van Kunstspoor.

Bij Kunstspoor vormen de deelnemende ateliers en galeries een lint van adressen over Noord-Beveland waar kunstliefhebbers welkom zijn om een kijkje te komen nemen. Kunstenaars die op het eiland wonen en/of werken, laten hun werk zien. Sommigen nodigen collega-kunstenaars uit om bij hen te exposeren.

Gastexposanten

Er zijn in totaal 23 locaties te bezoeken, met werk van bijna 40 kunstenaars. De gastexposanten van Kunstspoor zelf (Stichting Kunstspoor Noord-Beveland) komen uit het Britse Folkestone en tonen hun werk in De Rusthoeve in Colijnsplaat. Het Kunstspoor is te volgen op zaterdag 17 en zondag 18 augustus en zaterdag 24 en zondag 25 augustus. De locaties zijn open van 11.00 tot 17.00 uur en te herkennen aan de gele vlag met een blauwe voet.

Kijk voor meer informatie www.kunstspoor.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief