Foto: Floris van Bergen

Qmusic The Party in Zeelandhallen

  Actueel

GOES - In de Zeelandhallen in Goes vindt zaterdag 9 november een XXL-editie van Qmusic The Party FOUT plaats. Er zijn optredens van Paul Elstak, Snollebollekes, Het Feestteam en natuurlijk de Qmusic-dj’s.De Noordzeehal van de Zeelandhallen staat zaterdagavond 9 november van 19.00 tot 2.00 uur in het teken van de bekendste Foute Party van Nederland met als thema: Hoe Fouter, Hoe Beter. Qmusic The Party betekent dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste foute hits die eigenlijk best goed zijn. ‘Y-M-C-A!’, ‘No no no no!’, ‘Una paloma blanca’, ‘Sex On The Beach’, ‘Mamma Mia’, ‘Wonderful Days’, alles komt voorbij. Confetti het publiek in, handjes in de lucht en meezingen met twee Qmusic-dj’s. Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland. Het is een verkleedfestijn waarbij ruim tachtig procent van de bezoekers verkleed komt. Verkleden is niet verplicht, maar wel gezellig.


Kaartverkoop
Kaarten zijn al verkrijgbaar en het gaat hard, aldus de organisatie. 'Meer dan 85 procent van alle kaarten is al verkocht.' Organisator Q2Events raadt aan om tijdig kaarten aan te schaffen, via www.q2fouteparty.nl. De toegang is vanaf 18 jaar. Kijk voor meer informatie op website.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>