Gezelligheid tijdens de garagesale in de Goese wijk Noordhoek.
Gezelligheid tijdens de garagesale in de Goese wijk Noordhoek. Archieffoto Bennie Krajenbrink

Garagesale in Noordhoek voor goed doel

Door: Janny Mathijssen Actueel

GOES - In de Goese wijk Noordhoek vindt zaterdag (21 september) een garagesale plaats voor het goede doel. 

Bewoners van Noordhoek verkopen tussen 10.00 en 15.00 uur allerlei soorten artikelen vanuit - vaak versierde - garages, tuinen en opritten. Bezoekers kunnen snuffelen tussen onder meer kleding, speelgoed, curiosa en boeken.

Plattegrond

"Vanwege het succes van vorige edities zijn er steeds meer aanmeldingen van deelnemers", vertelt wijkbewoner Danny Moens van de organisatie. De deelnemende adressen zijn te herkennen aan het affiche voor het raam. Ook zijn er plattegronden verkrijgbaar bij binnenkomst van de wijk via de Noordhoeklaan en Werflaan en op het centrale punt van de garagesale aan de Garnaetwei.

Kindertehuis

Elk jaar verbindt de organisatie een goed doel aan de garagesale waaraan mensen een vrijwillige bijdrage kunnen geven. Dit is mogelijk op het centrale punt aan de Garnaetwei. Het goede doel is dit jaar stichting Figurant van Theo van Theijlingen, bewoner van de Noordhoek. Zijn zus Els runt in Oeganda een kindertehuis. 'We hopen op mooi weer en veel bezoekers, zodat we er samen een leuke dag van kunnen maken.'

Kijk voor meer informatie op www.noordhoekgoes.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief