Foto: Bennie Krajenbrink

ADRZ in Goes heeft zeven plekken voor kort parkeren

GOES - Het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) in Goes houdt op het parkeerterrein aan de linkerkant zeven plaatsen apart voor kort parkeren.


Auto’s mogen maximaal vijftien minuten staan op de plekken, dicht bij de hoofdingang. Ze zijn bestemd voor mensen die een patiënt of bezoeker afzetten en naar binnen moeten helpen. Er is een overkapping, waaronder enkele bankjes en rolstoelen voor de patiënten staan.

Onveilig

Met de nieuwe plekken hoopt het ADRZ een einde te maken aan de onveilige situaties voor de hoofdingang. Patiënten en zwangere vrouwen die met spoed naar het ziekenhuis moeten, mogen nog wel tot aan de hoofdingang rijden.

Stalling

De komst van de plekken voor het kort parkeren is onderdeel van de herinrichting van het parkeerterrein. Het linkerdeel van het terrein is al opgeknapt en er komt een nieuwe fietsenstalling. De zone voor kort parkeren is duidelijk aangegeven. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief