Zeeuwen toosten op 2019 bij provinciale nieuwjaarsreceptie

MIDDELBURG - Het provinciebestuur van Zeeland nodigt inwoners en ondernemers uit voor haar nieuwjaarsreceptie op vrijdag 11 januari in de Nieuwe Kerk in Middelburg. Het thema van de bijeenkomst is 'Gezond in Zeeland'.


De deuren van de Nieuwe Kerk openen om 15.45 uur. Vanaf dat moment verzorgt Voice of Holland-kandidaat Bram Houg een muzikaal optreden. Vervolgens houdt de commissaris van de koning in Zeeland, Han Polman, zijn nieuwjaarstoespraak. Dansers van de MBO Dansopleiding verzorgen het dansoptreden 'Give Me Energy' van choreograaf Kevin van der Kleij.

Complimenten

Traditiegetrouw worden tijdens de provinciale nieuwjaarsbijeenkomst de Zeeuwse Complimenten uitgereikt aan mensen die een bijzondere prestatie voor Zeeland hebben verricht. Aansluitend vindt van 17.00 tot 18.30 uur de nieuwjaarsreceptie plaats in de naastgelegen Kloostergangen en Wandelkerk.

Klik hier voor aanmelding voor de vrij toegankelijke bijeenkomst.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief