taartvorm-large
taartvorm-large

Heel Holland Bakt-deelnemer Maroeska Metz komt naar Goes

GOES - Maroeska Metz komt zaterdag 19 januari naar De Koperen Tuin in Goes.


Metz is bekend van haar deelname aan het televisieprogramma Heel Holland Bakt. Daarin blinkt ze in de eerste weken uit. Kijkers vinden haar zelfs te professioneel, terwijl Metz een amateurkok is, weliswaar met jarenlange ervaring.

Recepten

In de boekwinkel in Goes geeft ze een lezing over haar bijzondere kookboek 'Hoe Dan?! Favoriete recepten uit de 7 keukens van Maroeska Metz'. Het komt voort uit een kookschrift dat ze jaren geleden voor kinderen schreef. Het boek werd vorig jaar genomineerd voor kookboek van het jaar. Alle gerechten zijn gefotografeerd als stillevens uit de 17e eeuw.

Van elk van de 120 recepten staat een filmpje online.

Rietveld

Metz is afgestudeerd aan de Rietveld Academie met een expositie van eetbare beelden. In het dagelijks leven ontwerpt ze meubels, lampen en juwelen. Metz is om 15.00 uur in De Koperen Tuin in Goes. Na de lezing signeert ze haar boek.

De toegang is gratis, maar reserveren is gewenst.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief