Het succes van elektrostimulatie bij afslanken

  Bedrijvig Nieuws

GOES - Wat is het succes van elektrostimulatie bij afslanken? Wij vroegen het aan Joléne van body-line.nu zeeland.


Elektrostimulatie, werkt dat nou echt? "Jazeker! Uiteraard komt er wel meer bij kijken. De behandeling met het apparaat, terwijl je ontspannen ligt, bestaat uit een combinatie van elektrostimulatie, ultrasound en advies op maat qua voeding, beweging en lifestyle."

Het is geen wondermiddel of magie, maar gewoon een combinatie van bewezen technologie, persoonlijk advies en een positieve motivatie. "Uiteindelijk is het complete plaatje nodig om te bereiken wat in onze visie bewust afslanken is. Zo gaat het vet er vanaf en blijft het er af. De spieren worden sterker en steviger."

En dat alles zonder honger te lijden. "Ik heb vooral een paar bewuste keuzes leren maken. Toch zul je mij in het weekend gewoon mee zien doen met een barbecue en een wijntje", besluit Joléne.

Ook proberen?

Wil jij dit ook ervaren en bewust afvallen? Bel of app Joléne op 06-46821700. Of mail naar Zeeland@body-line.nu.Gesponsord artikel

Body-Line


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief