Foto: Morguefile

Dag extra en een streekproductenmarkt voor muziekfestival Nisse

  Cultuur

NISSE - Muziekfestival Nisse krijgt dit jaar een extra. Het festival vindt plaats op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 juli. Bovendien is er een streekmarkt toegevoegd aan het programma: Borsele Proof.


Op vrijdag 13 juli vindt tussen 19.00 uur en 23.00 uur het Dialectfestival plaats. Plaats van handeling daarvoor is de Mariakerk. Er zijn optredens van kleinere gezelschappen en soloartiesten uit Zeeland en de rest van Nederland. Zij zingen in hun eigen streektaal. Oud-profvoetballer van PSV Bjorn van der Doelen is één van de artiesten.

Streekproducten

De streekmarkt vindt plaats op zaterdag 14 juli van 14.00 uur tot 19.00 uur. Streekproducten zoals wijn, appeltaart, kaas, bonbons, vers fruit en likeur zijn te koop. Ook worden er oesters open gestoken, er zijn presentaties en proeverijen en er is een kookdemonstratie door de kok van Het Elfde Gebod uit Goes.

De streekmarkt vindt plaats tegen de achtergrond van de live-optredens op vier podia. De muziek gaat door tot na middernacht. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief