Claw Boys Claw
Claw Boys Claw (Foto: Claw Boys Claw)

Claw Boys Claw en Raggende Manne komen naar Klomppop

  Cultuur

OVEZANDE - Klomppop heeft een aantal grote namen toegevoegd aan het affiche voor volgend jaar. Oudgedienden Claw Boys Claw en Raggende Manne komen in mei naar Ovezande.


Het in 1983 opgerichte Claw Boys Claw is één van de headliners op het hoofdpodium op zaterdag.

Raggende Manne, die ook al vele jaren bestaat, komt begin 2019 met een nieuw album: ‘Alles kleeft’.

Smelly Kitchen

Naast de twee bekende namen staat de Zeeuwse soul- en funkband Smelly Kitchen op het podium op zaterdag. Sons is een grote belofte uit België en staat op het Spectra-stage van Klomppop. Tape Toy is ook zo’n talentvolle band, maar dan uit Nederland.

Als afsluiter op het ‘kleine’ podium van Klomppop heeft de organisatie Knars geboekt. In oktober zette deze band Podium De Klomp op zijn kop, alle reden om de zeer dansbare muziek ook een kans te geven op het festival.

Maan

Eerder heeft het Klomppop Festivalweekend al bekend gemaakt dat Maan, Fresku en Indian Askin naar Ovezande komen. In aanloop naar het festivalweekend op 25, 26 en 27 mei maakt ze nog meer namen bekend. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief