Jiri11
Jiri11 (Foto: Bob Sizoo)

Tim Knol, Blaas of Glory, Sandstorm en Jiri11 naar Klomppop

  Cultuur

OVEZANDE - Tim Knol komt naar het Klomppop Festivalweekend in Ovezande. De zanger en gitarist neemt op vrijdag The Blue Grass Boogiemen mee.


Voor Knol en zijn Boogiemen treden vooral lokale bands op in het kader van de finale van Spectra. De avond wordt afgesloten met Borokov Borokov, een kwartet uit Vlaanderen dat aanstekelijke elektro speelt.

Maan

Eerder zijn voor de zaterdag al bekende namen bevestigd, zoals Maan, Claw Boys Claw, Fresku, Raggende Manne en Indian Askin.Aan de line-up is  de Zeeuwse Isabelle van Beek toegevoegd. Zij treedt op onder haar bandnaam YSA. De Zeeuwse mixmeester DJ Sandstorm komt ook. Hij vertoont zijn kunsten in de Oalles Loco?-tent.

Blaas of Glory

Voor het straattheater op zondag is de metalblaaskapel Blaas of Glory geboekt. Feestband Staal Met Glazen komt ook. Voor kinderen tussen de twaalf en achttien jaar is een programma-onderdeel toegevoegd: U18. Tussen 15.30 uur en 17.30 uur is de tent hun domein met muziek van DJ Nikki uit Kloetinge en Jiri11, bekend als vaandeldrager van hiphopcollectief Anbu Gang.

Meer informatie is te vinden op www.klomppop.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief